Uputstvo za vraćanje vozila


Posjetite IVECO vodič za vraćanje vozila

Ako ste korisnik IVECO vozila i ugovor o otkupu je blizu isteka ugovorenog roka, predlažemo da provjerite naš Vodič za Uputstvo za vraćanje vozila. U našem Uputstvo za vraćanje vozila naći ćete smjernicu s jasnim primjerima prihvatljivih i neprihvatljivih oštećenja s ciljem vraćanja vozila u odgovarajućem stanju.

Za više informacija, kliknite na linkove u nastavku:
Preuzmite Uputstvo za vraćanje vozila za laki teretni program

Mjesečni ponude

Lokalni partner

Kontaktirajte nas

Pretplata na Newsletter

Odgovorite na sve sljedeće izjave

¡ Pročitao/la sam Obavijest o zaštiti privatnosti i dajem privolu za sljedeće svrhe i obrade:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI - za obradu mojih Podataka od strane tvrtke IVECO S.p.A. u tiskanom obliku, automatskim ili elektroničkim putem uključujući e-mail, telefon (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, fax) i bilo kojem drugom obliku (npr. internetske stranice, aplikacije za mobilne telefone), u svrhu slanja poslovnih obavijesti i biltena kao i oglašavanje proizvoda i usluga, kako je opisano u odjeljku 2 (iii) ove obavijesti o zaštiti privatnosti:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI TREĆE STRANE - za slanje mojih Podataka podružnicama tvrtke IVECO S.p.A. i povezanim društvima CNH Industrial grupe kao i ovlaštenim distributerima te za njihovu distribuciju i obradu u svrhu slanja poslovnih obavijesti kao i oglašavanja njihovih proizvoda i usluga ili za provedbu istraživanja tržišta kako je opisano u odjeljku 2 (iv) ove obavijesti o zaštiti privatnosti: