Mi o sebi

Tvrtka Benussi d.o.o. ovlašteni je uvoznik renomiranog proizvođača teretnih vozila IVECO s.p.a. Korisnicima nudimo nova i rabljena vozila u svim kategorijama od 3,200 kg do 86000 kg ukupne mase.
IVECO –ve vrline su pouzdanost, ekonomičnost, kvaliteta I izdržljivost što su prepoznali mnogi naši kupci. Unutar tvrtke nudimo:
- školovano prodajno osoblje koje će vozilo prilagoditi svakoj vašoj potrebi
- stručan servis opremljen najsuvremenijim dijagnostičkim uređajima
- prodaju originalnih rezervnih dijelova sa velikim lagerom
- prodaju i vulkanizaciju guma za teretna i osobna vozila
- praonicu za teretna vozila
Benussi d.o.o. upošljava više od 100 djelatnika u prodajno servisnim centrima: Pula, Rijeka, Zagreb, Varaždin, Split, Slavonski Brod i Zadar u Hrvatskoj te Ljubljana i Maribor u Sloveniji.
Naša je poslovna strategija zadovoljiti svakog kupca te pratiti ga tijekom čitave eksploatacije vozila, te je upravo to dokaz velik broj zadovoljnih kupaca i korisnika usluga.
See more at: http://www.benussi.hr/

Mjesečni ponude

Kontaktirajte nas

Pretplata na Newsletter

Odgovorite na sve sljedeće izjave

¡ Pročitao/la sam Obavijest o zaštiti privatnosti i dajem privolu za sljedeće svrhe i obrade:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI - za obradu mojih Podataka od strane tvrtke IVECO S.p.A. u tiskanom obliku, automatskim ili elektroničkim putem uključujući e-mail, telefon (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, fax) i bilo kojem drugom obliku (npr. internetske stranice, aplikacije za mobilne telefone), u svrhu slanja poslovnih obavijesti i biltena kao i oglašavanje proizvoda i usluga, kako je opisano u odjeljku 2 (iii) ove obavijesti o zaštiti privatnosti:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI TREĆE STRANE - za slanje mojih Podataka podružnicama tvrtke IVECO S.p.A. i povezanim društvima CNH Industrial grupe kao i ovlaštenim distributerima te za njihovu distribuciju i obradu u svrhu slanja poslovnih obavijesti kao i oglašavanja njihovih proizvoda i usluga ili za provedbu istraživanja tržišta kako je opisano u odjeljku 2 (iv) ove obavijesti o zaštiti privatnosti: