OK TRUCKS je mreža koja je posvećena prodaji i oglašavanju rabljenih vozila provjerenih po IVECO mjerilima.

2015-a godina bila je prekretnica za rabljena Iveco vozila. Još veći izazov, pojačani središnji tim, proširena ponuda usluga i dodatnih paketa za kupce.

OK TRUCKS nudi širok izbor vozila kupcima zainteresiranih za rabljena vozila koja su sigurna, pouzdana i za koja jamči Iveco.

Naša vozila su prošla niz provjera i pregleda. Na osnovu njihovih posebnih obilježja, kao što su godište, kilometraža, potrošenost guma i rad na obnovi, vozila su podijeljena u tri skupine - Premium, Comfort i Basic - radi lakšeg izbora, prema potrebama kupaca.

Tim profesionalaca podržava naše kupce u izboru prikladnog rabljenog vozila prema budućoj namjeni vozila i mogućnosti kupca, kao i u svezi jamstava, financiranja i uslugama mobilnosti.

OK TRUCKS, cjelovita ponuda rabljenih vozila, pouzdanih tijekom vremena.


Download Brochure

Mjesečni ponude

Kontaktirajte nas

Pretplata na Newsletter

Odgovorite na sve sljedeće izjave

¡ Pročitao/la sam Obavijest o zaštiti privatnosti i dajem privolu za sljedeće svrhe i obrade:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI - za obradu mojih Podataka od strane tvrtke IVECO S.p.A. u tiskanom obliku, automatskim ili elektroničkim putem uključujući e-mail, telefon (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, fax) i bilo kojem drugom obliku (npr. internetske stranice, aplikacije za mobilne telefone), u svrhu slanja poslovnih obavijesti i biltena kao i oglašavanje proizvoda i usluga, kako je opisano u odjeljku 2 (iii) ove obavijesti o zaštiti privatnosti:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI TREĆE STRANE - za slanje mojih Podataka podružnicama tvrtke IVECO S.p.A. i povezanim društvima CNH Industrial grupe kao i ovlaštenim distributerima te za njihovu distribuciju i obradu u svrhu slanja poslovnih obavijesti kao i oglašavanja njihovih proizvoda i usluga ili za provedbu istraživanja tržišta kako je opisano u odjeljku 2 (iv) ove obavijesti o zaštiti privatnosti: